Specialisaties

Droomt u van een nieuwe badkamer, keuken of woonkamer? Ga dan zeker langs bij D&D interieur Vuylsteke. We luisteren aandachtig naar uw wensen en tekenen dan een uniek design op maat uit, om het daarna met zeer veel oog voor detail uit te voeren en te plaatsen. Daarbij zijn esthetiek, duurzaamheid en onderhoudsgemak prioritair. Voor grote projecten werken we samen met interieurarchitect Marc Soenen.

Totaalinrichting

U wil helemaal vanaf nul beginnen voor uw nieuw interieur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We komen bij u langs om naar uw project te kijken en naar uw persoonlijke smaak en wensen te luisteren. De architect tekent uw droominterieur uit en D&D Interieur Vuylsteke zorgt voor een piekfijne uitvoering en plaatsing. Dit alles gebeurt uiteraard binnen het afgesproken budget.

Parket

Een houten vloer is en blijft de voorkeur genieten in heel veel interieurs. Geen enkele andere vloersoort biedt dezelfde natuurlijke uitstraling en past bij zoveel stijlen. Rustiek, modern, Scandinavisch of landelijk: er is steeds een uitvoering in hout die bij uw woning past. Ook onderhoud is een makkie, mits de juiste behandeling. Kom langs bij ons voor advies en plaatsing.

Badkamers

Of u nu een snelle douche neemt of een uurtje wil “welnessen” in bad: een stijlvolle, aangename en praktische badkamer is een must in elk huishouden. Heeft u een duidelijk visie voor uw nieuwe badkamer? D&D Interieur Vuylsteke helpt u met een piekfijne uitvoering ervan. Niet overtuigd wat de beste keuzes zijn? Wij staan u bij met frisse ideeën en advies op maat.

.

Keukens

Uw keuken is meer dan alleen een kook- en eetplaats. Het is een plek om over uw dag te vertellen, van een kop thee te genieten of gezellig pannenkoeken te bakken met zoon of dochter. Logisch dat u alleen maar het allerbeste wil voor uw nieuwe keuken. D&D Interieur Vuylsteke denkt met u mee over de mooiste stijlen, materialen en uitvoeringen, en dat binnen uw persoonlijke smaak en budget.